Politica de confidențialitate

Datele solicitate:

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, luxcandles.ro are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Site-ul luxcandles.ro  este operat de societatea NECHITA MARIAN-AURELIAN II, cu sediul in Baia Mare, Maramureș, înscrisă în Registrul Comerțului cu numarul F24/646/2020.

luxcandles.ro este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizată) ni le transmiteți.

De ce avem nevoie de date?

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza serviciile, cu urmatoarele scopuri:
  • Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
  • Pentru a vă oferi acces la functionalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului;
  • Pentru analiza și imbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfașurăm;
  • Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
  • Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea, în cazul in care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele?

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.
Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar luxcandles.ro nu va solicita și nu va stoca nici un detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Cat timp pastram datele?

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nici o cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către luxcandles.ro prin email la adresa lumanari@luxcandles.ro sau utilizând opțiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.
Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anuntați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs?

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin email la  lumanari@luxcandles.ro.
În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să ne contactați pe email la adresa  lumanari@luxcandles.ro. Vom analiza reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.