Returnarea produselor

Informații privitoare la returnarea produselor:

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris pe vânzător că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 12 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Solicitați telefonic returul printr-un apel la numarul 0740894030.

Returnarea efectivă a produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția ca acesta să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. Nu aveți posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt în responsabilitatea NECHITA MARIAN-AURELIAN II.

Costurile privind expedierea returului vă apartin.

Contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 12 zile, prin transfer bancar. Retururile NU se pot plati cash!

Societatea noastră deține o echipă intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveți garanția că articolele comandate de pe www.luxcandles.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepție, ne asumăm răspunderea și vă înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând cheltuiala de Transport (tur, retur).

Legislația românească în vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distantă, în termen de 12 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.