Termeni și condiții

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE INAINTE DE A UTILIZA SAU OBȚINE ORICE MATERIALE, INFORMAȚII, SERVICII PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE.

NECHITA MARIAN-AURELIAN II vă oferă accesul la site-ul și utilizarea site-ului www.luxcandles.ro , sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastră sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.

Informații privitoare la livrare:

Termenul de livrare este de circa 1-4 zile lucrătoare pentru produsele aflate pe stoc și de 5-10 zile lucrătoare pentru produsele care se realizează pe bază de comandă, socotit de la data confirmării telefonice, sms sau prin email a comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ el putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

Prețurile afisate cât și cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus.

Factura fiscala se trimite prin email

Modalități de plată:

  • Plata online: Card bancar prin MobilPay.
  • Prin ramburs: Plata se face direct la curier.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare:

Pentru a putea cumpăra de pe www.luxcandles.ro, nu este obligatoriu să aveți un cont pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în documente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fară nici o notificare prealabilă.

Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru:

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în sigurantă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăsurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Puteți să utilizați site-ul nostru doar dacă sunteți de acord cu acești “Termeni și condiții”. Dumneavoastră sunteți responsabil pentru menținerea caracterului secret al parolelor dumneavoastră, informațiilor privind autentificarea și contul. Veți fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizează parola dumneavoastră și informațiile dumneavoastră de autentificare. Sunteți de acord sa fiți pe deplin responsabili pentru orice comenzi și plăti făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră.

De asemenea, declarați și garantați că toate informațiile furnizate de dumneavoastră sunt adevărate si exacte.

Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Nu puteți utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plată ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenintător, calomniator, defăimător, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infractiune, care ar putea da nastere la o răspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni.

Noi putem, în orice moment și fără preaviz sau răspundere, înceta sau restricționa accesul dumneavoastră la toate componentele sau oricare componentă a site-ului nostru. Accesul dumneavoastră la site-ul nostru s-ar putea să nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorile apărute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente dăunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac disponibil. Nu aveti dreptul sa utilizati niciun dispozitiv, software sau rutina care intervine sau încearcă să intervina în operarea normală a site-ului nostru și nici să luați vreo măsură care impune o încarcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.

Orice încercare de accesare ale datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificarea conținutului www.luxcandles.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

Limitarea răspunderii

Noi nu vom fi, și colaboratorii noștrii nu vor fi, responsabili sau răspunzători pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastră sau virusi care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legatura cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, (II) orice neîndeplinire sau întarziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achizitionare, revânzare sau plată), sau (III) executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părti sau oricarei alte părti.

Această renunțare la răspundere se aplică oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întarziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificare a, sau utilizare a înregistrarii, fie pentru încalcarea contractului, comportament dăunator, neglijența, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Protecția datelor personale:

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege conform notificării numarul 10834 A.N.S.P.D.C.P. din data 25/02/2009.

Prin comenzile pe care le realizați vă dați acordul expres și neechivoc că datele Dvs. de contact să fie prelucrate de catre NECHITA MARIAN-AURELIAN II.

NECHITA MARIAN-AURELIAN II garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise și semnate ce va fi trimisă prin poștă la adresa: NECHITA MARIAN-AURELIAN II Str. Moldovei nr. 21/21, Baia Mare, Maramureș.

Informații privitoare la returnarea produselor:

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris pe vânzător că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 12 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Solicitați telefonic returul printr-un apel la numarul 0740894030.

Returnarea efectivă a produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția ca acesta să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. Nu aveți posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt în responsabilitatea NECHITA MARIAN-AURELIAN II.

Costurile privind expedierea returului vă apartin.

Contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 12 zile, prin transfer bancar. Retururile NU se pot plati cash!

Societatea noastră deține o echipă intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveți garanția că articolele comandate de pe www.luxcandles.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care există o excepție, ne asumăm răspunderea și vă înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime și culoare), suportând cheltuiala de Transport (tur, retur).

Legislația românească în vigoare prevede: “consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distantă, în termen de 12 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Garanția articolelor

Garanția articolelor noastre este de 30 de zile calendaristice. Eticheta conține informații utile privind îngrijirea articolelor respective, astfel încat acestea să nu sufere nici o deteriorare. În situația nerespectării instructiunilor de întreținere, drepturile la garanție se pierd. Pentru a face dovada achizitionării articolelor, este necesar să păstrați bonul fiscal sau factura.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003.

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa lumanari@luxcandles.ro, persoana de contact Nechita Marian.

Drepturi de autor:

Noi, împreuna cu furnizorii noștrii de servicii și produse (“Furnizorii”), deținem și avem drepturile de autor asupra site-ului nostru și tuturor conținuturilor acestuia. Nu veți copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din continutul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul nostru decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului societății noastre sau doar în scop necomercial.

Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Mărcile comerciale, Logo-urile și Mărcile de serviciu afișate pe site-ul nostru (“Mărcile”) sunt propietate intelectuală ale NECHITA MARIAN-AURELIAN II și înregistrate ca fiind ale noastre și ale Furnizorilor noștrii.

Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și accesul pe site-ul nostru nu vă acordă nici o licentă sau drept de a utiliza oricare din Denumiri, Imagini, Mărci. Nu veți utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Întregul software, aplicațiile, și modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștrii, de la care am obținut licențe. Nu puteți reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrări derivate, dezasambla sau decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Pentru raportarea încălcării drepturilor de autor vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail: lumanari@luxcandles.ro

Prevederi generale

Nu puteți cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligațtiile dumneavoastră din acești Termeni și Condiții. Noi putem modifica acești Termeni în orice moment. Folosirea continuă de către dvs. a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusă Termenilor în vigoare la momentul utilizării de către dumneavoastră. Va trebui să revedeți acești Termeni periodic. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, va insemna acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor modificați. Cu excepția celor descrise în propozițiile precedente, dumneavoastră și noi putem să modificăm acești Termeni numai într-un document scris semnat sau acceptat în alt mod de dvs. și de noi. Daca noi nu actionăm în legatură cu încălcarea de către dvs sau de către altcineva cu orice ocazie, nu înseamnă că renuntăm la dreptul nostru de a actiona în legatură cu încălcări viitoare sau similare. Dacă o instantă constată că vreo prevedere din acești Termeni este neexecutabilă sau invalidă, acea prevedere va fi aplicată în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă iar ceilalți Termeni vor ramane în vigoare și executabili.

Acești Termeni, împreuna cu acele articole care au devenit parte din acești Termeni prin referire, alcătuiesc întreaga întelegere dintre noi și dvs în legatură cu utilizarea de către dvs. a site-ului nostru, și înlocuiește orice înțelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre dvs a site-ului nostru.

Acești termeni și condiții, precum și respectarea de către dvs. și de către noi a acestora sunt guvernatate de legislația românească. Dacă înaintați vreo acțiune în instanță legată de utilizarea de către dvs. a site-ului nostru, a produselor și serviciilor noastre sau a acestor termeni, sunteți de acord să înaintați această acțiune numai în instanțele judecătorești de pe teritoriul României și numai după notificarea, în scris, a NECHITA MARIAN-AURELIAN II. În oricare astfel de acțiune sau orice acțiune pe care noi o putem iniția, partea care are câștig de cauză va avea dreptul de a recupera toate cheltuielile sale de judecată suportate în legatură cu acțiunea, inclusiv dar fără a se limita la costuri, atât impozabile cât și neimpozabile. O versiune tipărita a acestui acord și a oricărei notificări date în formă electronică va fi admisibilă în procedura judiciară pe baza acestor Termeni sau legată de acești Termeni în aceeași măsură și supusă acelorași condiții ca alte documente comerciale și consemnări generate initial și păstrate în formă tiparită.

Dacă dețineți un cont pe www.luxcandles.ro înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus, așadar vă asumați răspunderea pentru orice nerespectarea a acestora.